Nuffnang Ads

Tuesday, December 18, 2012

Watson's Pore Pack

Assalammualaikum dan hai,

Aku ni punyalah suka pakai pore pack di hidung. Pastu kalau pakai, nda asi pakai satu kali. Mesti mau pakai sampai 2,3 kali berturut. Kenapa? Because I know that blackhead whitehead segala are still there! *kamon dont hide from me blek-hed wait-hed*

Irritating much tau tau.

Sudah pakai nanti aku mesti analisis tu sheet to look berapa banyak yang tertanggal. Paranoid betul kan. Nda tahu lah kenapa daku begini. 1 box (10 sheets) tu untuk 3 kali pakai ja. Aku ada stock sampai 30 sheets plus tau. Gila nda gila kan. PS : Aku pakai seminggu dua kali ja, tetapi sekali pakai sampai 3. Kahkahkah

Tapi paling bagus aku rasa Watson's yang merah bata tu. Cepat kering, dan kuat sikit dia tarik compare to Biore punya. Kadang-kadang aku pakai untuk letak di atas bibir bawah hidung dan bawah mulut sekali, sebab sana pun ada tu annoying blackhead.




I knowww, gila kan? Kahkahkah, harap harap tiada effect lah hoh.


Hey, aku baru tahu kalau mau lebih efektif, stim kan muka terlebih dulu. Hrrrm, will try after this . Review boleh dibaca disini : Watson's Deep Cleansing Pore





1 comment:

N.Aima K said...

uu i like the tips..

Hubby-Wifey

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Been together

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers