Nuffnang Ads

Wednesday, September 21, 2011

Retreat@Ranau: Photo Session [2]

16 September, Fri: Photo Session @ idontknowtheplacename

The idontknowtheplacename beautiful view.

Masa ni semua sibuk cakap; hey apesal panas?.. Bukan Ranau sepatutnya sejuk meh?
Jawapannya sebab kau belum sampai Ranau pun lagi.

Cubaan mengambil shoot gembira. Tapi tidak menjadi. Mungkin sebab tidak gembira. Hehe

Eh encik Kok punya pose. Hebat!..

Lepas shoot, semua busy tengok camera. Manatahu muka tersnap buruk T_T
Yeay, nampak gunung sudah.

Me, Ieda, Nita, Weedy,Kok, Za, Bea.

WordsOfTheDay: The buses team sahaja yang singgah sini. 13k dengan MrPaul lambat sampai. Mungkin sesat. Haha. This place awesome. Awesome lah sangat sampai kau tidak tahu nama dia kan? Masa ni semua asyik tahan si Aimin sebab takut dia ter-over excited melompat ke bawah T_T Tinggi bah tu.

: Boleh refer The Departure from Likas Square[1] juga.:

4 comments:

Nonny Atika said...

i believe this is pekan nabalu.. nice kan view dia.. ^_^

Nurul Aima Hj Kaim said...

ada view plg best yg sebelum ranau tu siring jalan..mmg rasa mcm ble d pgg ni gunung..

FionaHafiz said...

eh eh husband taboley ikut kah?
T____T

Dayz J said...

nonny; maybe. i didnt notice the name. nampak signboard tapi malas mau baca. ehehe

aima; iyaka? eh aku tidak perasan. sudah peningpening macam mau pitam jalan berpusingpusing begitu.

ona; too bad spouse tidak join. aku dan bob jadi bujangan lah buat seketika. eheh

Hubby-Wifey

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Been together

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers