Nuffnang Ads

Wednesday, October 12, 2011

Outdated Photo(s): Iftar Ramadhan di Windbell.

Ahahaha. Punyalah. Weh ini Oktober lah sudah, yang kau pergi post iftar lagi kenapa? Even kau post Entri Raya pun sudah tidak relevan lah weh. Neh mau masuk raya haji sudah. Kehkeh

So, you all just watch watch this photos lah ahh. Kalau mata hebat mungkin boleh spot Ona juga sebab dia pun ada bersama Kak Dimple (trip sebut Kak Dim macamlah kakak saya, macamlah dia kenal saya T.T Ehh Hai Kak Dim, saya baca Ciptaan Kecil tau.)

Gambar je ni. Gambar je tauu. Takmau taip karangan =.=

Everybody's was snaping photos, but where are all the photos?
How come I takpenah nampak??


Pengantin agak-baru-sedikit in the team.

Ehh. I memang suke amik gambar camni. Gambar tiada motif.


The Husbands Club. Except 2nd right; in future.
Spot Kodop??

Iftar for 13 pax costs us these. =.=

The Girls (minus 1); Mana Adeq masa neh?? Ohh dia pergi kereta. Why Adeq, whyyyy??

PS: Semalam tengok Running Men, lepastu part Yoona nak perform dengan SNSD boleh dia sambung pergi next episode pula =.= Penat I tunggu lagu Oh! tu. Kejam punya RM produser.

3 comments:

FionaHafiz said...

wehh mana laki aku wehh. aku nda nampak pun. hahahaha.

Nurul Aima Hj Kaim said...

aku pn pggl dia kak dim :)

Dayz j said...

Ona; sebab itu ada tanda soal. saja mau menarik perhatian orang zoom cari, padahal aku pun tidak tahu ada ka tidak di gambar tu. hahahahaha buyuk.

Aima; Aku pn mau panggil Kak Dim tapi belum terjumpa, lalu belum terpanggil. haha

Hubby-Wifey

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Been together

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers