Nuffnang Ads

Wednesday, October 19, 2011

Tujuh Tahun?!




Hey-hey. Hari neh 19-10-2011.
Genap 7 tahun kami couple.
Aww malu nya buat confession begini.
Tua tua begini pun masih mengira anniversary =.=

Eh. Funny story last week.
We both not the type of couple yang sms-es & call every second.
Our phone bills charged with friend's call or work related stuff,
Sometimes (very few time),
dia akan sms ingatkan untuk makan.
Same goes with me, very few time sms him.
Tak mahu kacau dia kerja lah, macam saya juga,
tak suka receive call during working mode.

So, receiving each other sms during working hours was odd okay.
Last week, he sms-ed me;

'Kenapa macam tiada mood tadi?'
' Tiada lah, ada report mahu buat. Lagipun perut cramp.'
'Ohh okeh. Jangan lupa makan.'
'Okay B, love you. Mmmuah.'
..
..
..
(Dia sms balik)
'Lain bunyi sms tu. Syg sms orang lain kah?'
DANG!!

Who the hell aku nak sms macam tu. Gila kelakar lah.
Saya sms macam tu, sebab tibatiba touching dia tergerak tanya kenapa saya moody =.=
Dia jawab macam tu, sebab dia tak biasa saya sms begitu, I guess.

Saya jarang sms. Jarang sms cakap I Love U. Hahaha
Weh! Taip I Love U pun dah rasa semacam T_T

Ohh!! Terima Kasih lah, Bob.
Masih mengira sampai tahun ketujuh.
I never thought we'll make it this far.
But, hey we made it.

Happy 7th Anniversary, Baby.




ps: ehh. Saya giv-up dah dengan dealer kereta xxxx neh. Takkan it took these long for me to get a new car. Plis lah. So, I changed into new dealer(s). Dia boleh blame saya pula tak sambut bank's call. Ehh whatthehell saya tak sambut, I AM APPLYING FOR IT(!). Ahh emosi jadinya bila cakap pasal neh.



3 comments:

FionaHafiz said...

congrats dahlinggg
more years to count!~

Yvonne Iman Felicianus said...

Congratz and gosh!so sweet..hehehehe

Yvonne Iman Felicianus said...

congratza and gosh!so sweet hehehehehe biasalah tu kan kalau jarang kena cakap i lebiu.hehehe

Hubby-Wifey

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Been together

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers